Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük a Solar Decathlon Europe 2019 (SDE19) nemzetközi egyetemi innovációs házépítő verseny előregisztrációs felületén!

A rendezvényre a belépés ingyenes!

Előzetes regisztráció a 10 fő feletti csoportoknak szükséges. Ehhez kérjük, hogy írja meg az érkezés dátumát és időpontját, a létszámot, a csoport vezetőjének nevét és elérhetőségét az info.sde19@emi.hu email címre. Az emailjében megadott elérhetőségeken kollégáink keresni fogják a részletekkel kapcsolatban.

Az egyéni regisztráció a helyszínen történik, melynek folyamata egyszerű, a sorban állás elkerülése érdekében.

A rendezvény Látogatói Kézikönyvét, amely tartalmazza a Solar Decathlon verseny, az SDE19, a versenyen induló csapatok és az általuk épített mintaházak rövid ismertetőjét és a helyszíni programok ajánlóját, július 11-től letöltheti honlapunkon.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az SDE19 egy olyan rendezvény, amely az erőforrás-felelős, energiahatékony és környezettudatos életmód ösztönzésének szellemiségében kerül megrendezésre. Ennek jegyében kérjük, hogy a helyszínre eljutáshoz lehetőség szerint a tömegközlekedést vagy kerékpárt részesítse előnyben! (A kerékpárok biztonságos elhelyezésére lehetőséget biztosítunk.)

Várjuk szeretettel a Solar Decathlon Europe 2019 nemzetközi egyetemi házépítő versenyen!

Üdvözlettel,

SDE19 Szervezők