Tisztelt Látogatónk!

Köszöntjük a Solar Decathlon Europe 2019 (SDE19) nemzetközi egyetemi házépítő verseny meghosszabbított kiállítási időszakának előregisztrációs felületén!

Az SDE19 mintaházparkjának területére a belépés ingyenes. Látogatóink számára minden házban felkészült személyzet nyújt magyar és angol nyelvű tájékoztatót a projektek részleteiről.

Ugyanakkor a 20 fő feletti csoportok számára ingyenes körbevezetésre is lehetőség nyílik hétköznapokon, nyitvatartási időben. Csoportos idegenvezetés iránti igényét kérjük, előzetes regisztráció formájában, az info.sde19@emi.hu email címre küldött e-mailben nyújtsa be részünkre! Kérjük, ebben szíveskedjen megadni a csoport érkezésének dátumát és időpontját, a csoport létszámát, valamint vezetőjének nevét és elérhetőségét! Az emailjében megadott elérhetőségeken munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és tájékoztatást nyújtanak a további részletekkel kapcsolatban.

Az egyéni látogatók ingyenes regisztrációja a helyszínen történik. Minden házban felkészült személyzet nyújt tájékoztatót a projektek részleteiről. A rendezvény Látogatói Kézikönyve, amely tartalmazza a Solar Decathlon verseny, az SDE19, a versenyen induló csapatok és az általuk épített mintaházak rövid ismertetőjét, INNEN tölthető le. Az erőforrás-felelős, energiahatékony és környezettudatos életmód ösztönzésének szellemiségében a helyszínre eljutáshoz elsősorban a közösségi közlekedési eszközök vagy kerékpár használatát ajánljuk (a kerékpárok biztonságos elhelyezésére lehetőséget biztosítunk). Az autóval érkező látogatóink számára ingyenes parkolóhelyet biztosítunk.

Várjuk szeretettel a Solar Decathlon Europe 2019 nemzetközi egyetemi házépítő verseny 2019. szeptember 29-ig tartó meghosszabbított kiállításán.

Nyitvatartási idő:

H – Zárva;
K-P: 15:00-19:00;
Sz-V: 10:00-17:00

Üdvözlettel,

SDE19 Szervezők