JOGI NYILATKOZAT

Az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján megjelenített információk, dokumentumok, vagy más anyagok kizárólag a tájékoztatást szolgálják.

Az ÉMI Nonprofit Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az ÉMI Nonprofit Kft. jogosult.

Az ÉMI-logó az ÉMI Nonprofit Kft. védjegye. Az ÉMI-logó használata csak külön engedéllyel, szerződésben meghatározott feltételek szerint lehetséges.

Az ÉMI Nonprofit Kft. weboldalainak tartalmát, adatbázisait, képeit, multimédiás anyagait tájékoztatási célokra fel lehet használni, de minden esetben kötelező a forrás megjelölése.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon az ÉMI Nonprofit Kft. webszerkesztőinek akaratától függetlenül változtatás történik (vírus, jogosulatlan beavatkozás stb), ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az ÉMI Nonprofit Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más anyagok tekintetében.

Az ÉMI Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az ÉMI Nonprofit Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, adatbázisok vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az ÉMI Nonprofit Kft. kifejezetten kizárja.

Az ÉMI Nonprofit Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az ÉMI Nonprofit Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.