SÚGÓ

Konfigurációs beállítások


Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. honlapja az alábbi böngészőkkel nézhető:

  • Microsoft Internet Explorer (v6.x, 7.x, 8.x, ...)
  • Mozilla Firefox (2.x, 3.x, ...)
  • Google Chrome (2.x, ...

Az oldalak látogatásához a JavaScript és Cookie-k engedélyezése szükséges.

A felbukkanó ablakok engedélyezése szükséges. (Felhívjuk a figyelmet arra, hogy pl. Internet Explorer esetében előfordulhat, hogy az IE beállításai engedélyezik a popup-okat, de pl. a Google Toolbar beépülő modulja blokkolja. Erre is figyelni kell.)
Előfordulhat, hogy Flash Player-re is szükség lehet.

 

A dokumentumok megtekintéséhez pdf olvasó (pl. Adobe Acrobat Reader) szükséges.
A kitölthető pdf dokumentumokhoz legalább Acrobat Reader 8.0.
A doc illetve xls dokumentumokhoz MS Office csomag vagy WordViewer illetve XLSViewer.
A multimédiás anyagok megtekintéséhez video lejátszó program szükséges.

  

Navigáció


A honlapon elsősorban a felső sorban elhelyezkedő legördülő menük segítségével navigálhat. A kiválasztott menüponthoz kapcsolódó menük ("gyerek", "szülő" és "testvér") a bal oldali menüből is elérhető. "Szülő" menüre kattintva vagy a szülőhöz tartozó oldal nyílik meg - ha van ilyen, vagy az első elérhető almenüpont. A megnyitott oldalak is tartalmazhatnak hivatkozásokat. A megnyitott oldalak általában a honlap keretén belül nyílnak meg. A jobb egérgombbal előhívható helyi menü használata engedélyezett, így új ablakot is nyithatunk. A bal oldali menünél és a megnyitott oldalaknál szükség esetén scrollbar jelenik meg.

A felső ikonsor elemeire kattintva a legfontosabbnak gondolt szolgáltatások közvetlenül elérhetők.

  

Regisztráció


Honlapunkon regisztrált felhasználóink részére többlet szolgáltatásokat nyújtunk. A regisztráció térítésmentes. A menüsor jobb oldalán található "Bejelentkezés" menüpont alatt található a regisztrációs lap. Ennek kitöltésével lehet regisztrálni. Regisztrált felhasználóink a "Bejelentkezés" menüpontra kattintva léphetnek be a rendszerbe.

 

Levélküldés


A fejlécben lévő info@emi.hu feliratra kattintva az ÉMI központi levelesládájába küldhet levelet. A jobb felső sarokban lévő boríték jelre kattintva egy legördülő menüből választhatja ki a címzettet. A honlapon található mailcímek döntő többségére kattintva ugyancsak lehetősége van a címzettnek mailt küldeni.

 

Honlapunkon a leggondosabb előkészítés és tesztelés mellett is előfordulhatnak hibák. Ha ilyet találnak, kérjük jelezzék.
Észrevételeiket, panaszaikat itt írhatják meg a webmasternek: WEBMaster@emi.hu