Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Homlokzatburkolati készletek - interaktív képzés

Az építési termékek forgalombahozatalának alapjai című rendezvénysorozat következő állomásaként tartja meg az ÉMI interaktív szakmai képzését a homlokzatburkolati készletek témakörében. A képzésre május 30-ig lehet jelentkezni.

Az ÉMI Nonprofit Kft. egy olyan interaktív szakmai képzést szervez, melyen közvetlenül a megfelelőségértékelést végző kollegáinktól kaphatnak a résztvevők teljeskörű tájékoztatást a homlokzatburkolati készletekkel összefüggésben.

Időpont: 2019. június 6.

Helyszín: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. ÉMI Tudományos és Technológiai Park,
2000 Szentendre, Dózsa György út 26. (ÉMI A épület 2. emelet Konferenciaterem)

                                      Részletes program: ITT  és a hír alján                          


A 2019. február 28-án megrendezett CPR, az építési termékek útja a gyártótól a beépítésig konferencia után érkezett résztvevői visszajelzésekből egyértelművé vált, hogy óriási igény van a forgalomba hozatalhoz szükséges folyamatok részletes megismerésére.  Ezért az igényeket összegezve elindítottuk az ÉPÍTÉSI TERMÉKEK FORGALOMBAHOZATALÁNAK ALAPJAI tematikus rendezvénysorozatunkat. A sorozat május 9-én, a könnyűszerkezetes építési készletek témájában megtartott első szakmai találkozóján résztvevők visszajelzései igazolták várakozásainkat.

Ezen visszajelzések alapján az ÉMI Nonprofit Kft. folytatja a rendezvénysorozatot. A következő rendezvényen a Homlokzatburkolati készletek termékkörét fogjuk körüljárni. A szakmai tájékoztatást és konzultációt is biztosító programot kislétszámú műhelyfoglalkozás keretében rendezzük meg. Ezért abban az esetben, ha a tervezett létszámnál többen jelentkeznek a június 6-i alkalomra, akkor a jelentkezések számának függvényében azonos tartalommal meghirdetünk egy másik időpontot. (A létszámkeret feltöltése a jelentkezések sorrendjében történik.)

               JELENTKEZEM AZ INTERAKTÍV SZAKMAI KÉPZÉSRE             


A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése és a részvételi díj befizetése. A regisztráció elküldése után elektronikus úton küldünk önnek egy számlát. Kérjük, hogy a számlán szereplő összeget a megadott folyószámlaszámra utalja át. A befizetésről és részvételének megerősítéséről elektronikus úton visszajelzést küldünk, az eredeti számlát pedig a helyszínen adjuk át személyesen.

Jelentkezési határidő: 2019. május 30.

A rendezvény részvételi díja 49 000 + ÁFA/fő (utalandó összeg: 62.230 Ft/fő)

A BEFIZETETT RÉSZVÉTELI DÍJBÓL CÉGENKÉNT NETTÓ 49 000 FT-OT BESZÁMÍTUNK A KÖVETKEZŐ – 2019. ÉVI – MEGRENDELÉSBE


              JELENTKEZEM AZ INTERAKTÍV SZAKMAI KÉPZÉSRE              


A részvételi díj tartalma: szakmai előadások, konzultáció, ebéd, kávészünet.

A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy megváltoztassák a rendezvény előadóinak személyét vagy a rendezvény időpontját, valamint a tervezett létszámot jelentősen meghaladó jelentkezés esetén a tervezett létszám feletti jelentkezők részére 2. képzési időpontot határozzanak meg. A változásokról, illetve az esetleges új képzési időpontról a résztvevőket a szervező értesíti. A jelentkezés a részvételi díj beérkezését követően válik teljessé, a jelentkezés sorrendjét a részvételi díj beérkezése határozza meg.

 

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI