Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Kivonat az ÉMI Nonporfit Kft. munkavédelmi szabályzatából

Más gazdálkodó szervezet dolgozói által a Társaság területén végzett munkára vonatkozó munkavédelmi előírások, a látogatók számára biztosítandó munkavédelmi feltételek.

  • a Társaság területén idegen vállalatok, szervek dolgozói által végzett tevékenység munka és egészségvédelmi kérdéseit az 1993. évi XCIII. Munkavédelmi Törvény előírásai alapján kell rögzíteni. A külső vállalatokkal, személyekkel olyan szerződést kell kötni, amely tartalmazza a két szervezet munkavédelmi feladatait, a dolgozók közvetlen irányításáért felelős vállalat, intézet, személy stb. megjelölését. Az idegen vállalati dolgozó tevékenységéért és munkavédelméért saját vállalati vezetője a felelős.
  • a Társaság MvSZ. (munkavédelmi szabályzat) foglaltak betartása az idegen Vállalat dolgozóira is kötelező (megismertetéséről a helyi felelős vezetőnek kell gondoskodnia)
  • a külső Vállalat tevékenységének munkavédelmi ellenőrzését a szerződésben megjelölt felelős személy végzi
  • a Vállalkozók helyi munkavédelmi megbízottját az érintett munkaterület vezetője oktatja ki a Társaság speciális munkavédelmi előírásairól. Ezt írásban rögzíteni kell.
  • a látogató személy, vagy csoport a Társaság területén kíséret nélkül nem közlekedhet. A látogatók biztonságáért a kijelölt kísérő személy a felelős. A csoportos vagy egyéni látogatás résztvevői részére a munkaterület jellegétől függően személyi védőfelszerelést kell biztosítani. A munka veszélyeire fel kell hívni a figyelmüket . A kísérőt a meglátogatott Egység vezetője jelöli ki.

A veszélyes munkahelyre történő belépés korlátozása

A fokozott balesetveszély, az egészség károsodás elkerülése, a társadalmi tulajdon védelme, vagy egyéb fontos szempont indokolttá teszi a Társaság egyes területeire az oda be nem osztott, az idegenek belépésének tiltását.

Az alábbiakban felsorolt munkahelyekre csak az oda beosztottak, illetve ellenőrzéssel vagy felügyelettel megbízottak léphetnek be:

  • kompresszor és kazánház
  • villamos áramátalakító és kapcsoló helyiség
  • gázóra helyiség
  • raktár helyiségek
  • emelő és anyagmozgató gépek hatósugara

A Társaság teljes területén a közlekedési szabályok és a KRESZ előírásai szigorúan betartandóak.

 

2015. október 22.

Érvényes: 2015.10.22 00.00-tól

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI