Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Tüzelőberendezés égéstermék elvezető készítő képzés

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. 2019. októberében - valószínűleg utolsó alkalommal - „Tüzelőberendezés égéstermék elvezető készítő” (OKJ 31 582 05) résszakképesítést nyújtó tanfolyamot szervez.

A Tüzelőberendezés égéstermék elvezető készítő rész szakképesítés (OKJ 31 582 05) két modulból áll:

  • Építőipari közös tevékenység ismeretei (10101-12), és
  • Tüzelőberendezés égéstermék elvezető rendszerek készítése (0268-12)

A tanfolyam időtartama 160 óra.

10 héten keresztül, hetente 2 alkalommal: pénteken és szombaton, 8-8 tanórában tartjuk meg a képzéseket.

Tudásszint felmérés, kompetencia:
160 órás képzést biztosítunk azoknak a jelentkezőknek, akik egy „tudásszint felmérő teszten” megfelelő, minimum 80 % -os eredményt érnek el.

A 10101-12 Építőipari közös tevékenység modul modulzáró vizsgájának teljesítése alól felmentést kaphatnak azok a tanulók, akik olyan OKJ-s képzésen vettek részt és eredményesen levizsgáztak, amelyben ez a modul a tananyag részét képezte.

Az elméleti képzést az ÉMI szentendrei Tudásközpontjában (2000 Szentendre, Dózsa György út 26), a gyakorlati képzést részben szentendrei oktatótermünkben, részben gyártóknál, illetve építkezési helyszíneken tartjuk meg.
 

Jelentkezési feltételek:

Szükséges iskolai végzettség: 

  • 8. általános iskolai évfolyam elvégzése
  • 1. fokú egészségügyi alkalmasság igazolása

A képzés költsége:

A tanfolyam díja 190 000 Ft, amelyet a képzés megkezdése előtt egy összegben kell kiegyenlíteni. A vizsgadíj 55 000 Ft, amelyet a vizsga megkezdése előtt 8 nappal kell kifizetni.

A tanfolyam díja tartalmazza papír, vagy digitális formában a tananyagot.

Megengedhető hiányzás mértéke: a tanfolyam során a hiányzás mértéke az órák 20%-át nem haladhatja meg.

A vizsgára bocsátás feltétele: a tanuló mindkét modulból (Építőipari közös tevékenység ismeretei és Tüzelőberendezés égéstermék elvezető rendszerek készítése) eredményes modulzáró vizsgát tesz.

Jelentkezés a tanfolyamra:

A tanfolyamra az mszi@emi.hu, címen lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap honlapunkról letölthető. A tanfolyamra az info@emi.hu címen lehet jelentkezni, szeptember 30-ig.


A tanfolyammal kapcsolatban további információkat, vagy Magyari Katalintól a kmagyari@emi.hu e-mail címen, illetve a 0630/3676185-ös telefonszámon valamint Haszmann Ivántól a 0630/3827551-es telefonszámon lehet kérni.

FIGYELEM!
2020. januárjától megszűnik a jelenlegi OKJ-s képzési rendszer. Bizonyos szakképesítéseket - így a „tüzelőberendezés égéstermék elvezető készítő” részszakképesítést is - már csak egy, majd a jövőben meghatározandó szakmai végzettség megszerzése után lehet ráépülő részszakképesítés formájában megszerezni.

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Oktatás
Telefon: +36 26 502 300

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI