Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Tisztelt Látogató!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a még gördülékenyebb ügyintézés érdekében Társaságunk pályázati ügyfélszolgálata átalakításra került, ezáltal telefonos elérhetőségünk az alábbi telefonszámokra változott:
- napelem pályázat ügyfélszolgálata: +36-30-705-2388, december 6-án 20:00 óráig.
- további pályázatok ügyfélszolgálata: +36-30-119-1866.

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 9:00 órától 15:00 óráig, pénteken 9:00 órától 12:00 óráig fogadja a hívásokat.

Együttműködésüket köszönjük!
ÉMI Nonprofit Kft.

Pályázat- és támogatáskezelés

Új Támogatási program: Az ÉMI Nemzeti Mintaházpark és Látogatóközpontban megépíthető energiahatékony és korszerű családi lakóépületek komplex megvalósításához

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. Tájékoztatót tesz közzé az építőipari ágazati szereplők számára korszerű, innovatív megoldásaik, termékeik, rendszereik bemutatására egy erre alkalmas mintaház tervezésével és megépítésével.
Tovább...

Új pályázati kiírás: Energiaközösségek kialakítását támogató több éves program megvalósítására

Az ÉMI Nonprofit Kft. új pályázati kiírást tesz közre energiaközösség, vagy független aggregátor létrehozására és működtetésére 4 milliárd forint keretösszeggel.
Tovább...

Okos költségmegosztás alkalmazásának elterjesztése, radiátor csere program

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (a továbbiakban Támogató) a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tesz közzé a lakosság részére energiahatékonyság növelését, a meglévő lakóingatlanokban lévő, a távhőszolgáltatásban érintett lakásszövetkezeti,- és társasházi lakások szén-dioxid-kibocsátás csökkentését eredményező, fűtéskorszerűsítésre irányuló beruházások támogatására.
Tovább...

Pályázati kiírás Víziközművek Állami Rekonstrukciós Alapjából nyújtható támogatásra

Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. Pályázati Kiírást tesz közzé, melynek célja a Víziközművek Állami Rekonstrukciós Alapjából vissza nem térítendő támogatás nyújtása a Gördülő Fejlesztési Tervben rögzített, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által jóváhagyott víziközmű-rendszerek energiahatékonyságot célzó műszaki fejlesztésére.
Tovább...

Pályázatok fiataloknak a fenntarthatóság jegyében

A fenntarthatóság jegyében több pályázati felhívást tett közzé az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amelyekkel a fiatalok bekapcsolódását célozza. A pályázatok kezelői feladatait az ÉMI Nonprofit Kft. látja el.
Tovább...

FOLYTATÓDIK AZ ÉPÍTŐIPARI ÁGAZAT TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE (ÉPÍTŐ-4.2019.4)

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló” 2019/2. számú támogatási programot hirdetett 3 milliárd forintos keretösszeggel. A támogatásra 2019. szeptember 25-től lehet benyújtatni a támogatási kérelmeket, melyeknek teljeskörű kezelői feladatait az ÉMI Nonprofit Kft. látja el.
Tovább...

2019-ben is folytatódik az építőipari ágazat technológiai korszerűsítése (ÉPÍTŐ-3.2019.3)

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló” 2019/1. számú támogatási programot hirdetett 6 milliárd forintos keretösszeggel. A támogatásra 2019. április 17-től lehet benyújtatni a támogatási kérelmeket, melyeknek teljeskörű kezelői feladatait az ÉMI Nonprofit Kft. látja el.
Tovább...

Támogatás az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló” támogatási programot hirdetett 8 milliárd forintos keretösszeggel. A támogatásra október 15-től lehet benyújtatni a támogatási kérelmeket, melyeknek teljeskörű kezelői feladatait az ÉMI Nonprofit Kft. látja el.
Érvényes: 2018.10.13 16.00-tól
Tovább...

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI