Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

MISZ választmányi tag lett az ÉMI fejlesztési igazgatója

A Magyar Innovációs Szövetség márciusi tisztújító közgyűlésén választmányi taggá választották az ÉMI fejlesztési igazgatóját, Buday-Malik Adriennt.

Március 7-én került sor a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) tisztújító közgyűlésére. Az eseményt Dr. Szabó Gábor, a Szövetség elnöke nyitotta meg, köszöntve a jelenlévő tagintézmények képviselőit, a vendégeket és a média képviselőit.

A közgyűlés szakmai blokkjában  "Megújuló KFI stratégia és szakpolitika" címmel tartott előadást Szigeti Ádám, az Innovációs és Technológiai MInisztérium helyettes államtitkára.

 

A 2018. évi beszámolók bemutatása és elfogadása után került sor a három fordulós titkos választásra, melynek eredményeképpen a közgyűlés újabb négy évre Dr. Szabó Gábort, a Szegedi Tudományegyetem kutató-professzorát választotta meg elnöknek. Általános elnökhelyettes Dr. Greiner István, a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Zrt. K+F igazgatója lett.

A tisztújítás eredményeképpen a Magyar Innovációs Szövetség harminc tagú választmányába bekerült Buday-Malik Adrienn, az ÉMI Nonprofit Kft. fejlesztési igazgatója.

Az ÉMI számára kiemelkedő jelentőséggel bír a MISZ tagságában való jelenlét. A Társaság elkötelezett az innováció, valamint a fenntartható épített jövő megteremtése és ez irányú szemléletformálás iránt, és ezt az elkötelezettséget kívánja képviselni a Magyar Innovációs Szövetségben is.

Forrás: Magyar Innovációs Szövetség - https://www.innovacio.hu/2b_hu.htm

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI