Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

MISZ választmányi tag lett az ÉMI fejlesztési igazgatója

A Magyar Innovációs Szövetség márciusi tisztújító közgyűlésén választmányi taggá választották az ÉMI fejlesztési igazgatóját, Buday-Malik Adriennt.

Március 7-én került sor a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) tisztújító közgyűlésére. Az eseményt Dr. Szabó Gábor, a Szövetség elnöke nyitotta meg, köszöntve a jelenlévő tagintézmények képviselőit, a vendégeket és a média képviselőit.

A közgyűlés szakmai blokkjában  "Megújuló KFI stratégia és szakpolitika" címmel tartott előadást Szigeti Ádám, az Innovációs és Technológiai MInisztérium helyettes államtitkára.

 

A 2018. évi beszámolók bemutatása és elfogadása után került sor a három fordulós titkos választásra, melynek eredményeképpen a közgyűlés újabb négy évre Dr. Szabó Gábort, a Szegedi Tudományegyetem kutató-professzorát választotta meg elnöknek. Általános elnökhelyettes Dr. Greiner István, a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Zrt. K+F igazgatója lett.

A tisztújítás eredményeképpen a Magyar Innovációs Szövetség harminc tagú választmányába bekerült Buday-Malik Adrienn, az ÉMI Nonprofit Kft. fejlesztési igazgatója.

Az ÉMI számára kiemelkedő jelentőséggel bír a MISZ tagságában való jelenlét. A Társaság elkötelezett az innováció, valamint a fenntartható épített jövő megteremtése és ez irányú szemléletformálás iránt, és ezt az elkötelezettséget kívánja képviselni a Magyar Innovációs Szövetségben is.

Forrás: Magyar Innovációs Szövetség - https://www.innovacio.hu/2b_hu.htm

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC
Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2023 ÉMI