Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Homlokzatburkolati készletek - interaktív képzés

Az építési termékek forgalombahozatalának alapjai című rendezvénysorozat következő állomásaként tartja meg az ÉMI interaktív szakmai képzését a homlokzatburkolati készletek témakörében. A képzésre május 30-ig lehet jelentkezni.

Az ÉMI Nonprofit Kft. egy olyan interaktív szakmai képzést szervez, melyen közvetlenül a megfelelőségértékelést végző kollegáinktól kaphatnak a résztvevők teljeskörű tájékoztatást a homlokzatburkolati készletekkel összefüggésben.

Időpont: 2019. június 6.

Helyszín: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. ÉMI Tudományos és Technológiai Park,
2000 Szentendre, Dózsa György út 26. (ÉMI A épület 2. emelet Konferenciaterem)

                                      Részletes program: ITT  és a hír alján                          


A 2019. február 28-án megrendezett CPR, az építési termékek útja a gyártótól a beépítésig konferencia után érkezett résztvevői visszajelzésekből egyértelművé vált, hogy óriási igény van a forgalomba hozatalhoz szükséges folyamatok részletes megismerésére.  Ezért az igényeket összegezve elindítottuk az ÉPÍTÉSI TERMÉKEK FORGALOMBAHOZATALÁNAK ALAPJAI tematikus rendezvénysorozatunkat. A sorozat május 9-én, a könnyűszerkezetes építési készletek témájában megtartott első szakmai találkozóján résztvevők visszajelzései igazolták várakozásainkat.

Ezen visszajelzések alapján az ÉMI Nonprofit Kft. folytatja a rendezvénysorozatot. A következő rendezvényen a Homlokzatburkolati készletek termékkörét fogjuk körüljárni. A szakmai tájékoztatást és konzultációt is biztosító programot kislétszámú műhelyfoglalkozás keretében rendezzük meg. Ezért abban az esetben, ha a tervezett létszámnál többen jelentkeznek a június 6-i alkalomra, akkor a jelentkezések számának függvényében azonos tartalommal meghirdetünk egy másik időpontot. (A létszámkeret feltöltése a jelentkezések sorrendjében történik.)

               JELENTKEZEM AZ INTERAKTÍV SZAKMAI KÉPZÉSRE             


A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése és a részvételi díj befizetése. A regisztráció elküldése után elektronikus úton küldünk önnek egy számlát. Kérjük, hogy a számlán szereplő összeget a megadott folyószámlaszámra utalja át. A befizetésről és részvételének megerősítéséről elektronikus úton visszajelzést küldünk, az eredeti számlát pedig a helyszínen adjuk át személyesen.

Jelentkezési határidő: 2019. május 30.

A rendezvény részvételi díja 49 000 + ÁFA/fő (utalandó összeg: 62.230 Ft/fő)

A BEFIZETETT RÉSZVÉTELI DÍJBÓL CÉGENKÉNT NETTÓ 49 000 FT-OT BESZÁMÍTUNK A KÖVETKEZŐ – 2019. ÉVI – MEGRENDELÉSBE


              JELENTKEZEM AZ INTERAKTÍV SZAKMAI KÉPZÉSRE              


A részvételi díj tartalma: szakmai előadások, konzultáció, ebéd, kávészünet.

A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy megváltoztassák a rendezvény előadóinak személyét vagy a rendezvény időpontját, valamint a tervezett létszámot jelentősen meghaladó jelentkezés esetén a tervezett létszám feletti jelentkezők részére 2. képzési időpontot határozzanak meg. A változásokról, illetve az esetleges új képzési időpontról a résztvevőket a szervező értesíti. A jelentkezés a részvételi díj beérkezését követően válik teljessé, a jelentkezés sorrendjét a részvételi díj beérkezése határozza meg.

 

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI