Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az Energiaközösségek Kialakítását Támogató Több Éves Program Megvalósítása (2021-ÉMI-MA) pályázati konstrukcióban a beérkezett támogatási igények elérték a keretösszeg másfélszeresét, ezért a pályázatbenyújtás november 15-én felfüggesztésre került.

Fentiek értelmében pályázatbenyújtás 2021. november 15. napján 19:00-ig volt lehetséges.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá arról, hogy jelen a közlemény a Támogató hivatalos honlapján és a pályázatbenyújtó felületen is megjelenítésre kerül.

Tisztelettel:

ÉMI Nonprofit Kft.

Új pályázati kiírás: Energiaközösségek kialakítását támogató több éves program megvalósítására

Az ÉMI Nonprofit Kft. új pályázati kiírást tesz közre energiaközösség, vagy független aggregátor létrehozására és működtetésére 4 milliárd forint keretösszeggel.

A támogatási kérelem benyújtása lezárult

Az Energiaközösségek Kialakítását Támogató Több Éves Program Megvalósítása (2021-ÉMI-MA) pályázati konstrukcióban a beérkezett támogatási igények elérték a keretösszeg másfélszeresét, ezért a pályázatbenyújtás november 15-én felfüggesztésre került.

A Pályázat részletei

Az ÉMI Nonprofit Kft. 2021. október 7. napján új pályázati kiírást tesz közre „Energiaközösségek kialakítását támogató több éves program megvalósítására” elnevezéssel. A kapcsolódó pályázati kód: 2021-ÉMI-MA.

A pályázati lehetőség keretében vissza nem térítendő támogatás igényelhető energiaközösség, vagy független aggregátor létrehozására. Az Energiaközösség egy olyan szerveződés, amely célja a közösség tagjai számára gazdasági, környezeti és szociális előnyök biztosítása a megújuló energia alapú termelés, tárolás és a fogyasztás koordinációja által. A független aggregátorok célja villamosenergia termelő, -tároló, -fogyasztó berendezések és kapacitások kombinálása valamely villamosenergia-piacon értékesítés, vásárlás vagy aukció céljából.

A rendelkezésre álló teljes pályázati keretösszeg: 4 milliárd forint, a támogatás intenzitása 100%, a maximálisan igényelhető támogatás mértéke 1 milliárd forint.

A támogatást önállóan, vagy konzorciumi formában igénybe vehetik jogi személyiségű vállalkozások, nonprofit gazdasági társaságok és egyéb gazdasági szervezetek, nonprofit és egyéb nem nyereségérdekelt szervezetek, továbbá költségvetési- és költségvetési rend szerint gazdálkodó szervek, a Pályázati Felhívásban meghatározott feltételek szerint.

Pályázat benyújtására 2021. október 7. napjától 2021. november 15. napjáig volt lehetőség elektronikusan az ma2021.emi.hu pályázati portálon keresztül.

A támogatás igénylésének részletes feltételeit a Pályázati Kiírás tartalmazza, mely itt érhető el.

Az elektronikus pályázati rendszerrel, illetve a pályázatkezeléssel kapcsolatos kérdések, problémák esetén segítségnyújtás a Támogató ügyfélszolgálatán érhető el. E-mail: MA-2021@emi.hu Telefonszám: +36-30-119-1866

Benyújtott pályázatok - ENK

Kapcsolódó oldalunk

Pályázat- és támogatáskezelés

Kapcsolódó oldalunk

Pályázat- és támogatáskezelés

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI