Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Lezajlott a XIV. hazai életciklus konferencia

November 18-19-én az ÉMI Tudásközpontjában került sor a XIV. Hazai LCA konferenciára. A hazai életciklus menedzsment meghatározó eseményét idén is nagy érdeklődés övezte. Több mint 60 résztvevő látogatott el Szentendrére, hogy a neves előadókat felvonultató ingyenes konferencián tájékozódjon a témában. A szakmai esemény a szervezők képviselőinek köszöntőjét követően Dr. Botos Barbara klímapolitikáért felelős helyettes államtitkárának előadásával vette kezdetét.

Az LCA Center Egyesület, az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft és a BAY Zoltán Nonprofit Kft. szervezésében megvalósult program a téma aktualitására való tekintettel két teljes napot ölelt fel. A rendező szervezetek képviselőinek köszöntő beszédei után Dr. Botos Barbara klímapolitikáért felelős helyettes államtitkár "Klímapolitika, mint a körforgásos gazdaság végrehajtási eszköze" című előadásával vette kezdetét a szakmai találkozó.


A körforgásos megoldások és innováció köré szervezett életciklus-elemzés konferencia előadói között az ÉMI szakemberei is prezentálták tapasztalataikat, tudásukat a témában:


Vass Lajos (Építéságazati Tudásközpont vezető - ÉMI) előadásában a Fenntarthatóság és cirkularitás az építési ágazatban címmel jó gyakorlatokat mutatott be a hallgatóságnak. 


Tóthné Szita Klára (Senior kutató – ÉMI, valamint az LCA Center elnöke) Innovatív megoldások elterjesztése a fenntartható építészetért című bemutatója az ERASMUS+ projektet ismertette bővebben, majd a kétnapos szimpózium második napján Életciklus szemlélet a Solar Decathlon Europe 2019 pályamunkákban - expost értékeléssel tért vissza a hallgatóság elé.


Velősy András (Senior kutató - ÉMI) Eljárás tervezet az építőanyagok természetességének jellemzésére témában tartott előadást, Terjék Anita (Műszaki fejlesztési és FIEK irodavezető - ÉMI) pedig prezentációjában a Solar Decathlon Europe 2019 kiállítás és verseny tapasztalatai alapján, innovációs építészeti megoldásokba engedett bővebb betekintést a résztvevőknek.


Az előadók teljes listája, valamint az elhangzott előadások az alábbi linken tekinthetőek meg >> 
A XIV. Hazai LCA konferencia előadásai

 

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI