Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Díjazták a legjobb szakmatanulókat

Március 12. és 14. között rendezték meg a Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjét, a Szakma Sztár Fesztivált. A rendezvényre immár tizenkettedik alkalommal került sor a Hungexpo területén. Az eseményt idén is Orbán Viktor miniszterelnök úr nyitotta meg. Az ÉMI Nonprofit Kft. immár kilencedik alkalommal támogatta a versenyt.

A Szakma Sztár Fesztivál különleges jelentőségét az adja, hogy a szervezők tizenötezernél is több pályaválasztás előtt álló fiatalt hívtak el a rendezvényre, a vidéki vendégeknek külön buszos utazást biztosítva. A szakma választás előtt áll meghívott fiatalok számára kiváló lehetőséget biztosított a rendezvény a munka, mint hasznos tevékenység és a különböző szakmák szó szerint testközelből való megismerésére. Az „ismerkedési lehetőséget”  nem az idősebb generációtól kapták, hanem a velük egykorú fiatalok által bemutatott különböző szakmák mesterfogásaiból.

Az ács, kőműves-hidegburkoló és szárazépítő szakmákat magában foglaló építészet szakmacsoport versenybizottságának elnöke Tóth Balázs, az ÉMI szabványügyi és képzési irodavezetője volt.  E három szakmán kívül az ÉMI Nonprofit Kft a magasépítő technikusok versenyének helyezettjeit is jutalmazta.

A záróünnepségen dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter köszöntötte a résztvevőket, és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével és elnökhelyettesével együtt adta át a közlekedési szakmacsoporthoz tartozó versenyszámok első három helyezettjeinek érmeit. A többi versenyszám díjazottjának dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár nyújtotta át az elismeréseket.

 

Az SZKTV-n a szakterület négy szakmájában az alábbi eredmények születtek:

Ács  
1. Pető Péter Békéscsaba - oktató: Petka Imre
2. Peták Timót Zakariás Pécs - oktató: Szentes József
3. Vágó Dániel Sándor Békéscsaba - oktató: Lengyel Mátyás

Kőműves és hidegburkoló
1. Szabó József Gyula - oktató: Valkovszki János
2. Pusztai Csaba Krisztofer Szekszárd - oktató: Németh István
3. Kökény Gábor Kiskunhalas - oktató: Csillik Norbert

Szárazépítő  
1. Dunai László Nyíregyháza - oktató: Kliebert Zsolt
2. Papp Szabolcs Nyíregyháza - oktató: Kliebert Zsolt
3. Zsemberi Tamás Nyíregyháza - oktató: Kliebert Zsolt

Magasépítő technikus  
1. Kocsis Márton Győr - oktató: Vörösházi György
2. Viczián Norbert Békéscsaba - oktató: Török Antal
3. Szalai Zoltán Győr - oktató: Vörösházi György
(Forrás: www.szakmasztar.hu)

A versenyszámok első helyezettjeit az ÉMI Nonprofit Kft 20.000 Ft értékű szakmai könyvutalvánnyal jutalmazta. A versenyszámok első három helyezettjei és oktatóik pedig szakmai ajándékcsomagban részesültek az ÉMI-től.

Az ÉMI Nonprofit Kft. célja, hogy küldetésének megfelelően az építőipari szakma egész vertikumában ösztönözze a korszerű szakmai tudás elsajátítását, segítse az oktatást és a képzést, annak érdekében, hogy az építőiparban tért nyerjenek a korszerű és jó minőségű építési termékek valamint az innovatív építési technológiák. Ennek a célnak az érdekében támogatja a szakmunkástanulók és technikusok versenyét.

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI