Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

Szakértőink előadásai a COMFORT kiállítás konferenciáin

Az épületkomfort jegyében 2014. február 19-21 között megrendezésre kerülő szakkiállításokhoz illeszkedő konferenciákon az ÉMI szakértői is előadást tartanak. Február 19-én Matuz Géza tart előadást a VII. Magyar Passzívház Konferencián a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiáról, február 21-én pedig Terjék Anita a Kül – és beltéri burkolatok csúszásellenállás vizsgálatairól a Burkolástechnikai és Festéstechnológiai Konferencia keretében.

Budapesten a SYMA Rendezvényközpont ad otthont a COMFORT szakkiállítás és konferencia csokornak, melynek keretében több konferencia is megrendezésre kerül. Az ÉMI kollégái a következő rendezvényeken fognak előadást tartani:

VII. Magyar Passzívház Konferencia

Fokozottan energiatudatos épületek gépészeti és szerkezeti megoldásai
Aktív – passzív – Közel nulla

Időpont: 2014. február 19. (szerda) 8:00-17:00

Az energiaárak emelkedése, a klímaváltozás, az uniós előírások mind annak fontosságát hangsúlyozzák, hogy a tervezői feladatnak az energiatakarékosságot és a minél kevesebb káros anyagot kibocsátást kell szolgálnia, annak érdekében, hogy megszülethessen a „jó ház”, mely szerkezetében, gépészeti megoldásában egyaránt környezettudatos.

E mellé az ÉMI Nonprofot Kft. szakmai támogatóként is kiáll, valamint a témában szerzett tapasztalatait meg is osztja az érdeklődőkkel. Matuz Géza, az ÉMI termelési és értékesítési igazgatója a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiáról tart előadást, melyből a hallgatóság megismerheti a távlati energiahatékonysági célok elérésére kidolgozott stratégiát.

Részletes program és a jelentkezés a Magyar Passzívház Szövetség honlapján:
VII. Magyar Passzívház Konferencia

Burkolattechnikai és Festéstechnológiai Konferencia

Időpont: 2014. február 21. (péntek) 8:30-17:00

A konferencia az épületek komfortját és esztétikai megjelenését alapvetően meghatározó burkolatképzésre, és az épületek külső és belső színvilágának kialakítására fókuszál.

Terjék Anita, az ÉMI Anyagvizsgáló Laboratóriumának vizsgáló mérnöke a Kül- és beltéri burkolatok csúszásellenállás vizsgálatainak tapasztalatait osztja meg a hallgatósággal.

Részletes program és a jelentkezés a COMFORT kiállítás honlapján:
Burkolattechnikai és Festéstechnológiai Konferencia

Várjuk Önt is előadásainkra!

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Érvényes: 2014.02.05 00.00-tól ... 2014.02.22 00.00-ig

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Új Szécheniy Terv Zöld Beruházási Rendszer Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI