Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

„Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” RRF-6.2.1 Pályázati felhívás

Tisztelt Érdeklődő!

Ez úton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy december 6-án 17:00 órától nyílik meg a lehetőség a „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” RRF-6.2.1 Pályázat benyújtására.

Első körben az alábbi megyékben található ingatlanok esetében nyújtható csak be pályázat: Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megye.

A pályázatbenyújtások megnyitására, a nagy érdeklődésre és növekvő ügyfélforgalomra való tekintettel az ÉMI Nonprofit Kft. meghosszabbított telefonos ügyfélszolgálattal december 6-án hétfőn 20:00 óráig fogadja hívását.

Tisztelt Érdeklődő!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy meghirdetésre került „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” RRF-6.2.1 Pályázat, valamint a kapcsolódó Kivitelezői Regisztrációs felhívás. A felhívások és mellékleteik itt érhetőek el.

A Lakossági Pályázathoz és a Kivitelezői regisztrációhoz kapcsolódó teljeskörű Lebonyolító feladatokat Társaságunk látja el.

A felhívásokban szereplő feltételekhez, valamint a Kivitelezői regisztrációhoz és a pályázat benyújtáshoz ügyfélszolgálatunk nyújt segítséget.

Ügyfélszolgálatunk:
Hétfőtől csütörtökig 9:00 órától 15:00 óráig, pénteken 9:00 órától 12:00 óráig fogadják hívását a +36-30-705-2388 telefonszámon, a 0-ás menübe. 
E-mail elérhetőségünk: nap@emi.hu

A nagy érdeklődésre való tekintettel foglalt jelzés esetén türelmüket kérjük. Tájékoztatjuk, hogy kérdéseiket feltehetik e-mailben is, illetve segítséget nyújthat a Gyakran Ismételt Kérdések dokumentum, mely a megkeresések alapján folyamatosan frissítésre, bővítésre kerül.

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2021 ÉMI