Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

IV. Építésügyi Műszaki Irányelv konferencia

Az ÉMI 2018-ban indított szakmai konferencia-sorozatának negyedik eseménye Győrben, június 12-én kerül megrendezésre. A program ingyenes, és a részvételért 1 MÉK továbbképzési pont jár.

Az ÉMI Nonprofit Kft. szakmai konferencia-sorozatot indított 2018. évben azzal a céllal, hogy a szakmai közvélemény minél szélesebb körével ismertesse meg az építésügyi műszaki irányelvtervezeteket és minél többen kifejthessék véleményüket, gondolataikat a témában.

A szakmagyakorlók munkájának segítésére a kormány nevesítette az építésügyi műszaki irányelvek intézményét, létrehozta az Építésügyi Műszaki Szabályozási Bizottságot (ÉMSZB), melynek feladata az építésügyi műszaki irányelvek kidolgozása és elfogadása.

Az ÉMSZB szakmai előkészítő és koordináló feladatait az ÉMI Nonprofit Kft. látja el, melynek keretében az ÉMI már több mint negyven építésügyi műszaki irányelvtervezetet készített elő, és további tíz irányelvtervezet előkészítése folyamatban van. Alapvető célunk, hogy az építésügyi műszaki irányelvek készítése minél nagyobb szakmai nyilvánosság bevonásával történjen.

A rendezvény-sorozat első konferenciáját 2018. június 13-án tartottuk, ezt követte a 2018.   október  11- i rendezvény. A harmadik konferenciát 2018. november 21-én rendeztük meg a XIII. Hazai LCA konferenciával együtt.

A negyedik konferenciát a Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamarai kötelező éves szakmai továbbképzése keretében szervezzük.

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni 2019. június 5. 12.00 óráig lehetséges a következő felületen: https://www.emi.hu/regisztraciospont

  • Időpont: 2019. június 12. szerda
  • Regisztráció: 08:30-tól
  • Tervezett befejezés: 15:00
  • Helyszín: Leier City Center – Zrínyi terem
    (9024 Győr, Hunyadi utca 14.)
  • Parkolás: Leier City Center mélygarázsában térítési díj ellenében

A konferencia részletes programját ITT, és a hír Letölthető fájl pontja alatt olvashatják.

A konferencián történő részvételért 1 Magyar Építész Kamara továbbképzési pont jár.

Amennyiben a konferencián Mérnök Kamarai kötelező éves szakmai továbbképzésként kíván részt venni, a részvételi díj bruttó 10.000,-Ft. Jelentkezni ez esetben e-mailen: info@mernokkamara-gyor.hu vagy telefonon: 96/335-591 tud.

 

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen kép és hangfelvétel készül, és a résztvevők neve, e-mail címe és telefonszáma a regisztráció során rögzítésre kerül. A fenti adatokat a hatályos jogszabályok előírásai alapján cégünk meghatározott ideig 2029. május 31-ig kezeli. Részletes adatvédelmi tájékoztató és az ÉMI adatvédelmi nyilatkozata elérhető a www.emi.hu/adatvedelem oldalon.

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények

Kapcsolattartó

Ügyfélszolgálat
Telefon: +36 26 502 300
E-mail: info@emi.hu

Kapcsolódó oldalaink

Aktuális Rendezvények
Feliratkozás hírlevélre

Partnereink

Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC
Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2023 ÉMI