Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN YT In FB
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

ÉMINFO regisztráció

Honlapunkon regisztrált felhasználóink részére többlet szolgáltatásokat nyújtunk. A regisztráció térítésmentes.


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt lakossági pályázatokhoz NE ezen a felületen regisztráljon. A kazáncsere, a háztartási gépcsere és a nyílászáró csere pályázati portálokat itt éri el: Lakossági pályázati portálok


Az ÉMI weboldalán történő regisztráció által szélesebb körű hozzáférést kap az ÉMINFO adatbázisaihoz.
Amennyiben hozzájárul, az ÉMI Nonprofit Kft. a következő ügyekben is megkeresheti e-mailben, postai küldeményben, telefonon vagy SMS-ben:

  • hírlevelek;
  • tájékoztatók rendezvényekről;
  • szakmai kiadványok, tájékoztatók;
  • értesítés az Ön szerződéseivel, termékeivel kapcsolatos változásokról, tennivalókról.

A regisztrációhoz és a fenti szolgáltatások igénybe vételéhez az alábbi adatok megadása szükséges (az egyes mezők jelentéséről és a regisztrációban betöltött szerepéről az adott mező alatt olvashat).

Név:
A név kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen.
E-mail cím:
Az e-mail cím kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen. Olyan e-mail címet kell megadnia, ahova személyes adatokat küldhetünk.
E-mail ellenőrzés:
Ez a mező az e-mail cím esetleges elírásának ellenőrzésésre szolgál, kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen, tartalma meg kell egyezzen az e-mail cím mező tartalmával.
Kommunikáció nyelve:
  
Szolgáltatások: A jelen regisztrációval egyidejűleg előzetesen hozzájárulok, hogy az ÉMI Nonprofit Kft.:
Ahhoz, hogy szolgáltatásainkkal megkereshessük és kapcsolatfelvételi listánkon szerepeljen, a jogszabályok értelmében Önnek előzetesen hozzá kell járulnia. A hozzájárulás önkéntes.
  
  Lakcím
Irányítószám:
Település:
Utca:
  
  Levelezés
Irányítószám:
Település:
Utca:
A levelezési címet csak akkor szükséges megadnia, amennyiben hozzájárul, hogy postai küldeményt küldjünk Önnek, és a levelezési címe eltér a lakcímétől.
  
Mobil telefonszám:
A mobil telefonszám kitöltése nélkülözhetetlen, amennyiben hozzájárul, hogy SMS értesítést küldjünk Önnek.
Telefonszám:
A telefonszám kitöltése nélkülözhetetlen, amennyiben hozzájárul, hogy telefonon megkeressük Önt. A telefonszám kitöltése nem szükséges, ha megadott mobiltelefonszámot, és azt telefonos megkereséshez használhatjuk.
  
Szervezet:
A szervezet kitöltése akkor szükséges, ha Ön egy szervezetet képvisel a velünk való kapcsolat folyamán.
  

A 2008. évi XLVIII. törvény 6.§ (2) és az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (GDPR) 6. cikk 1.) bekezdés a) pontja értelmében tájékoztatom, hogy az Ön előzetes, önkéntes és a megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása esetén az Ön nevét, valamint az Ön által megadott személyes adatokat nyilvántartásba vesszük, ezért amennyiben a fenti szolgáltatások bármelyikét igénybe kívánja venni, úgy kérjük, hogy az itt megadott mezőket töltse ki.

A regisztrációval hozzájárul, hogy a fenti adatokat az ÉMI Nonprofit Kft. szolgáltatásai biztosításához nyilvántartásba vegye. Az ÉMI Nonprofit Kft. az adatkezelést a jogszabályokban meghatározott módon, a törvényes előírások maradéktalan betartásával végzi. Az ÉMI Nonprofit Kft. minden üzletileg indokolható intézkedést megtesz az adatok biztonságos kezeléséért.

A regisztrációt követően a fent megadott e-mail címre kap egy e-mailt. Az ebben lévő aktiválási hivatkozás megnyitásával igazolhatja a fenti e-mail cím valódiságát. Ezt követően kapja meg e-mailben bejelentkező nevét és jelszavát.

Amennyiben a regisztrációt követően 1 órán belül nem kap értesítést a regisztrációról, akkor kérjük, ezt jelezze a webmaster@emi.hu címre köldött e-mailben, amelyben kérjük, tüntesse fel a regisztráció folyamán megadott nevét és e-mail címét.

Az ÉMI Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a regisztráció érvénytelenítéséhez, amennyiben a megadott adatok hamisnak bizonyulnak, vagy a regisztrációval kapcsolatban visszaélés gyanúja merül fel.

Amennyiben regisztrációját módosítani kívánja – vagy meg akarja szüntetni, ezt a menüből megteheti. A regisztráció megszüntetését írásban vagy az Ön által megadott e-mail címről a webmaster@emi.hu címre küldött e-mailben is kérheti.

Nyilatkozat


(A regisztráció gomb akkor válik elérhetővé, amikor a fenti Nyilatkozat elolvasását és tudomásul vételét rögzítő négyzetet bejelöli)

Kapcsolattartó

Webmester
Honlap regisztráció, tartalom
E-mail: webmaster@emi.hu

Partnereink, támogatóink

Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium
Blaue Lagune ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara
ZAG ITB CIB UEAtc EOTA WFTAO Európai Hulladékcsökkentési Hét Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége ENBRI EGOLF ECTP Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdaságfejlesztési Minisztérium Magyar Mérnöki Kamara Blaue Lagune