Weboldalunk az Adatkezelési tájékoztatóban leírt, működéshez szükséges sütiket használ, melyet az oldal használatával Ön elfogad. Rendben
EN
A kereső mezőbe kiadott engedély vagy tanúsítvány
számát lehet írni...
A kereső mezőbe kérelmező, gyártó vagy forgalmazó
nevét lehet írni...
Az ÉMI hazai és nemzetközi projektei
Oldalainkon folyamatosan frissítjük a pályázatokkal kapcsolatos információkat.
További információk...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például pályázat
számát vagy keresett nyertes nevét, stb. lehet írni...
A kereső mezőbe tetszőleges kifejezést, például problémakört
vagy termék típust, jogszabályi hivatkozást, stb. lehet írni...

ÉMI Web regisztráció

Honlapunkon regisztrált felhasználóink részére többlet szolgáltatásokat nyújtunk. A regisztráció térítésmentes.


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt lakossági pályázatokhoz NE ezen a felületen regisztráljon. A kazáncsere, a háztartási gépcsere és a nyílászáró csere pályázati portálokat itt éri el: Lakossági pályázati portálok


Az ÉMI weboldalán történő regisztráció által szélesebb körű hozzáférést kap az ÉMINFO adatbázisaihoz.
Amennyiben hozzájárul, az ÉMI Nonprofit Kft. a következő ügyekben is megkeresheti e-mailben, postai küldeményben, telefonon vagy SMS-ben:

  • hírlevelek;
  • tájékoztatók rendezvényekről;
  • szakmai kiadványok, tájékoztatók;
  • értesítés az Ön szerződéseivel, termékeivel kapcsolatos változásokról, tennivalókról.

A regisztrációhoz és a fenti szolgáltatások igénybe vételéhez az alábbi adatok megadása szükséges (az egyes mezők jelentéséről és a regisztrációban betöltött szerepéről az adott mező alatt olvashat).

Név:
A név kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen.
E-mail cím:
Az e-mail cím kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen. Olyan e-mail címet kell megadnia, ahova személyes adatokat küldhetünk.
E-mail ellenőrzés:
Ez a mező az e-mail cím esetleges elírásának ellenőrzésésre szolgál, kitöltése a regisztrációhoz nélkülözhetetlen, tartalma meg kell egyezzen az e-mail cím mező tartalmával.
Kommunikáció nyelve:
  
Szolgáltatások: A jelen regisztrációval egyidejűleg előzetesen hozzájárulok, hogy az ÉMI Nonprofit Kft.:
Ahhoz, hogy szolgáltatásainkkal megkereshessük és kapcsolatfelvételi listánkon szerepeljen, a jogszabályok értelmében Önnek előzetesen hozzá kell járulnia. A hozzájárulás önkéntes.
  
  Lakcím
Irányítószám:
Település:
Utca:
  
  Levelezés
Irányítószám:
Település:
Utca:
A levelezési címet csak akkor szükséges megadnia, amennyiben hozzájárul, hogy postai küldeményt küldjünk Önnek, és a levelezési címe eltér a lakcímétől.
  
Mobil telefonszám:
A mobil telefonszám kitöltése nélkülözhetetlen, amennyiben hozzájárul, hogy SMS értesítést küldjünk Önnek.
Telefonszám:
A telefonszám kitöltése nélkülözhetetlen, amennyiben hozzájárul, hogy telefonon megkeressük Önt. A telefonszám kitöltése nem szükséges, ha megadott mobiltelefonszámot, és azt telefonos megkereséshez használhatjuk.
  
Szervezet:
A szervezet kitöltése akkor szükséges, ha Ön egy szervezetet képvisel a velünk való kapcsolat folyamán.
  

A 2008. évi XLVIII. törvény 6.§ (2) és az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (GDPR) 6. cikk 1.) bekezdés a) pontja értelmében tájékoztatom, hogy az Ön előzetes, önkéntes és a megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása esetén az Ön nevét, valamint az Ön által megadott személyes adatokat nyilvántartásba vesszük, ezért amennyiben a fenti szolgáltatások bármelyikét igénybe kívánja venni, úgy kérjük, hogy az itt megadott mezőket töltse ki.

A regisztrációval hozzájárul, hogy a fenti adatokat az ÉMI Nonprofit Kft. szolgáltatásai biztosításához nyilvántartásba vegye. Az ÉMI Nonprofit Kft. az adatkezelést a jogszabályokban meghatározott módon, a törvényes előírások maradéktalan betartásával végzi. Az ÉMI Nonprofit Kft. minden üzletileg indokolható intézkedést megtesz az adatok biztonságos kezeléséért.

A regisztrációt követően a fent megadott e-mail címre kap egy e-mailt. Az ebben lévő aktiválási hivatkozás megnyitásával igazolhatja a fenti e-mail cím valódiságát. Ezt követően kapja meg e-mailben bejelentkező nevét és jelszavát.

Amennyiben a regisztrációt követően 1 órán belül nem kap értesítést a regisztrációról, akkor kérjük, ezt jelezze a webmaster@emi.hu címre köldött e-mailben, amelyben kérjük, tüntesse fel a regisztráció folyamán megadott nevét és e-mail címét.

Az ÉMI Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a regisztráció érvénytelenítéséhez, amennyiben a megadott adatok hamisnak bizonyulnak, vagy a regisztrációval kapcsolatban visszaélés gyanúja merül fel.

Amennyiben regisztrációját módosítani kívánja – vagy meg akarja szüntetni, ezt a menüből megteheti. A regisztráció megszüntetését írásban vagy az Ön által megadott e-mail címről a webmaster@emi.hu címre küldött e-mailben is kérheti.

Nyilatkozat


(A regisztráció gomb akkor válik elérhetővé, amikor a fenti Nyilatkozat elolvasását és tudomásul vételét rögzítő négyzetet bejelöli)

Kapcsolattartó

Webmester
Honlap regisztráció, tartalom
E-mail: webmaster@emi.hu

Partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium
Lechner Tudásközpont Covenant of Mayors for Climate & Energy BorsodChem Szentendre Miskolci Egyetem Miniszterelnökség Széchenyi 2020 Pályázóknak Klímapolitika BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Innovációs és Technológiai Minisztérium Centre National de l’ingénierie de la Construction EPIC/CNIC

Hírlevél

Feliratkozás hírlevélre

Copyright © 2012-2022 ÉMI